Skip to main content
search

Da li ste čuli za ekosistemske usluge?

A da li ste razmišljali kako da započnete sopstvenu inicijativu i da u isto vreme učinite nešto i za životnu sredinu?

Pozitivne odgovore na ova i mnoga druga pitanja koje se odnose na nove strateške pravce kao i inovacije u današnjem kompetitivnom okruženju, ima priroda. Životna sredina je spremna da bude naš lojalni (poslovni) partner ukoliko smo spremi na odgovorno poslujemo i vratimo joj deo onog što uzmemo. Zeleni start up – ovi i ekološko preduzetništvo postali su sve zanimljivija tema kako u svetu tako i kod nas. Ukoliko ste zainteresovani za nove (poslovne) ideje i tražite odgovore kako osmisliti novu uslugu ili proizvode, odnosno, kako se uposliti u životnoj sredini, ovaj razgovor o ekosistemskim uslugama i zelenom preduzetništvu može biti mesto odakle će sve početi.

Panelisti:
Ivan Karić, Zeleni Srbije – Državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine;
Valentina Đureta, Beogradski fond za političku izuzetnost – sekretarijat neformalne Zelene poslaničke grupe;
Milan Ružić, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije – BirdLife Serbia;
Milja Vuković, udruženje InAkt;
Jovana Antić i Daniela Stanković, Koozmetik.

ModeratorKristina Kujundžić, Otvoreni regionalni fond za Jugoistočnu Evropu – projekat biodiverzitet (ORF BD) koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) a finansira Nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ)

Panel se održava u okviru 8. Green Fest-a, koji od 14. do 17. novembra 2017. u Beogradu realizuje Centar za unapređenje životne sredine uz podršku velikog broja donatora i partnera.

Posetite stranicu festivala: https://www.greenfest.rs

Ovaj post je takodje dostupan na ENG.

Close Menu