Intelektualna svojina

Beogradski fond za političku izuzetnost ili vlasnici autorskih prava uključujući korisnike sajta zadržavaju sva registrovana i neregistrovana autorska prava na bfpe.org veb sajtu. Nije dozvoljeno modifikovanje, kopiranje, reprodukcija, objavljivanje niti prodaja bilo kog materijala uključujući grafiku, ilustracije, tekst, informacije ili usluge dostupne na veb sajtu bez prethodne dozvole.

„Beogradski fond za političku izuzetnost, BFPI“ grafički logo je zaštitni znak BFPI i može se koristiti samo uz dozvolu Beogradskog fonda za političku izuzetnost u pisanoj formi. 

Isto važi i za svaki drugi zaštitni znak.

Pravila ponašanja

Nije dozvoljeno korišćenje sadržaja dostupnog na ovom veb sajtu u svrhe koje su nezakonite ili zabranjene (ovim) uslovima korišćenja.

Nije dozvoljen pokušaj neovlašćenog pristupa bilo kom delu veb sajta ili ličnim informacijama njegovih korisnika.

Odricanja (od) i ograničenja odgovornosti

Veb sajt koristite na sopstveni rizik. Beogradski fond za političku izuzetnost ne garantuje da će pristup ovom veb sajtu biti neometan, bezbedan i bez grešaka.

Mi nastojimo da osiguramo tačnost i adekvatnost svog objavljenog sadržaja na ovom veb sajtu. Ipak, Beogradski fond za političku izuzetnost ne garantuje da će sajt zadovoljiti vaše zahteve i odbija odgovornost za bilo kakve greške ili propuste na sajtu, nelegalno ponašanje njegovih korisnika kao i sadržaj spoljnih veb sajtova.

Izmene uslova korišćenja

Beogradski fond za političku izuzetnost zadržava pravo da izmeni ove uslove korišćenja u bilo kom trenutku.