Skip to main content
search

Onlajn edukativni seminar u okviru programa „Dijalog za budućnost“ nastavljen je 13. oktobra 2020. godine. Ovog utorka, polaznice su imale priliku da stiču nova znanja o timskom radu i upravljanju ličnim finansijama, ali i važnosti pravilnog ličnog predstavljanja.

U prvom delu učesnicama se obratio Goran Gonđa, alumnista  BFPE-a, trener političkih znanja i veština NDI, ali i trener medijske pismenosti IREX. Goran je sa učesnicima podelio znanje koje se tiče timskog rada sa posebnim fokusom na različite timske uloge i njihove osobine, ali i na faze timskog razvoja.

U drugom delu učesnicama se obratila Karolina Herbut, finansijska savetnica, edukatorka i biznis kouč. Polaznice seminara čule su više o upravljanju ličnim finansijama i kako da preuzmu kontrolu nad njima, kako da kreiraju pasivne prihode i dodatnu zaradu, ali i da uvećaju svoju ušteđevinu, sve u cilju ostvarivanja ličnih i profesionalnih ciljeva.

U trećem i poslednjem delu ovonedeljnog seminara, učesnicama se obratila Svetlana Stefanović, programska koordinatorka Beogradskog fonda za političku izuzetnos. Svetlana je podelila svoje znanje sa učesnicama o pravilnom ličnom predstavljanju, uključujući i pravilno sastavljanje motivacionog pisma i biografije.

Onlajn edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Ovaj post je takodje dostupan na ENG.

Close Menu