Skip to main content
search

Onlajn edukativni seminar u okviru programa „Dijalog za budućnost“ nastavljen je 06. oktobra 2020. godine. Ovog utorka, započeo je drugi modul edukativnih seminara, u okviru kojeg će polaznice u nizu radionica tokom čitavog oktobra meseca sticati nova znanja i veštine.

Prvu radionicu u okviru drugog modula održala je Zorana Smiljanić Milojević, po obrazovanju diplomirani inženjer organizacionih nauka, ali i akreditovana trenerica za profesionalni razvoj zaposlenih u državnoj upravi, Ministarstva za javnu upravu i lokalnu samoupravu.

U razgovoru sa trenericom, polaznice su imale priliku da steknu veštine koje će im olakšati proces postavljanja problema i kreiranja rešenja. Učesnice su kroz rad u grupama interaktivno učestvovale u radionicama i samom predavanju.

Polaznice seminara bile su podeljene u četiri grupe koje se tiču aktivizma, uloge žena u medijima i kulturi, osnaživanju žena kroz dodatnu edukaciju, ali i grupu posvećenu ženama i bezbednosti. Deo petog onlajn edukativnog seminara bio je posvećen i prezentovanju ideja od strane samih učesnica.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Close Menu