Skip to main content
pretraga

Onlajn edukativni seminar u okviru programa „Dijalog za budućnost“ nastavljen je 3. novembra 2020. godine. Ovog utorka, polaznice su imale priliku da stiču nova znanja o osnovnim elementima komunikacije i predstavljanju na društvenim medijima.

Trenerica na ovonedeljnom edukativnom seminaru bila je komunikatorka Maša Milutinović.

Maša Milutinović je učesnicama skrenula pažnju na važnost formalne pisane korespodencije (najčešće putem mejl adrese), ali je podsetila i na neophodnost korišćenja rodno senzitivnog jezika.

Pored toga, trenerica na ovonedeljnom edukativnom seminaru je govorila i o pravilnom predstavljanju na društvenim mrežama i neophodnosti istog u poslovnom svetu.

U drugom delu seminara, u segmentu „Na kafi sa…“ učesnicama se obratila Žaklina Tatalović, novinarka N1 televizije. Žaklina je sa učesnicama podelila svoje lično iskustvo koje je od nje načinilo danas jedno od najprepoznatljivijih i najpoštovanijih TV lica u Srbiji.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)

Close Menu