Skip to main content
search

Prvi u nizu edukativnih seminara za drugu grupu polaznika i polaznica programa Mladi za inkluziju, jednakost i poverenje održan je od 6. do 8. oktobra u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu.

Tema prvog seminara bila je “Elemeniti i značaj društvenog dijaloga i komunikacije”. Kroz interaktivne radionice koje su vodili naši predavači i predavačice, polaznici i polaznice su imali priliku da nauče više o dijalogu, komunikaciji, aktivizmu i debati, kao i o značaju i načinima komunikacije sa medijima i konceptu mentorstva.

Igor Jojkić i Miloš Đajić iz Centra modernih veština vodili su radionice, dok je Svetlana Stefanović, izvršna direktorka Fondacije BFPE za odgovorno društvo, predstavila koncept mentorstva.

Dragana Belanović, stručnjakinja za medije i komunikaciju, održala je predavanje o značaju i pristupima komunikaciji sa medijima.

Takođe, organizovano je i veče sa našim alumnistkinjama, Tatjanom Macurom iz udruženja “Mame su zakon” i Milicom Škiljević iz PartnersGlobal-a.

Projekat Mladi za inkluziju, jednakost i poverenje  (Youth 4 Inclusion, Equality and Trust) sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) Srbija u saradnji sa UNFPA, UNESCO i UN Women, uz finansijsku podršku Fonda za izgradnju mira generalnog sekretara UN-a.

Close Menu