Skip to main content
search

Program podrške civilnom društvu za javno zagovaranje izvodi Beogradska otvorena škola (BOŠ) u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija u okviru projekta „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“. Projekat se izvodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Projekat „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“ ima za cilj da doprinese jačanju demokratskog društva u Srbiji, utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi.

Program podrške organizacijama civilnog društva za javno zagovaranje podstiče korišćenje javnog zagovaranja kao metode uticaja građana na pozitivne promene u Srbiji. Program teži osnaživanju organizacija i potvrđivanju njihove uloge u zastupanju interesa građana.

Program se realizuje kroz dve vrste podrške koje se obezbeđuju partnerskim organizacijama:

1)    Projektna podrška

2)    Programska podrška

Ovaj poziv se odnosi isključivo na PROJEKTNU PODRŠKU.

Ovo je treći Poziv u okviru Programa. Do sada je podržano 39 organizacija civilnog društva, a sve informacije o Programu i uslovima konkursa se mogu naći na internet platformi javnozagovaranje.bos.rs.

U okviru trećeg Poziva će biti podržano 10 organizacija civilnog društva kroz projektnu podršku.

Beogradska otvorena škola poziva zainteresovane OCD na onlajn info sesiju u utorak, 09. februara, na kojoj će prisutni moći da se informišu o Pozivu za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje.

Info sesija će biti održana 09. februara 2021. godine, u terminu od 12 do 14 časova, a prijavljivanje za učešće u info sesiji je preko sledećeg LINKA

Snimak info sesije će biti dostupan istog dana na sajtu.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na [email protected].

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Close Menu