Skip to main content
search

Onlajn edukativni seminar u okviru programa „Dijalog za budućnost“ nastavljen je 27. oktobra 2020. godine. Ovog utorka, polaznice su imale priliku da stiču nova znanja o crowdfunding-u.

Trener na ovonedeljnom edukativnom seminaru bio je Mario Milaković, po obrazovanju dizajner i kulturolog, a po uverenju i delovanju socijalni preduzetnik i savetnik za crowdfunding.

Foto: Aleksandar Anđić

Sa trenerom Mariom Milakovićem, polaznice su imale trening posvećen crowdfunding-u. Učesnice su imale priliku da saznaju na koje sve načine mogu prikupiti sredstva za realizaciju svojih projekata i ideja.

U drugom delu seminara, učesnicama se obratila Maša Durkalić, istraživačica, urednica i jedna od autorki knjige #ŽeneBiH. Maša je sa učesnicama podelila iskustvo jedne uspešne crowdfunding kampanje pod nazivom „Žene BiH“

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)

Ovaj post je takodje dostupan na ENG.

Close Menu