Skip to main content
pretraga

Okupljamo ekipu mladih programera/ki, dizajnera/ki, aktivista/aktivistkinja, influensera/ki, blogera/ki, vlogera/ki iz regiona koja će stvarati promenu.

Uključi se i budi deo hakatona “Dijalog za budućnost” od 12 do 14. jula u Beogradu!

Za 24 časa zajedno ćemo kreirati inovativna rešenja,  koja će olakšati razgovor i razmenu mišljena, pokrenuti i povezati mlade ljude iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Budi deo hakatona posvećenog pozitivnim promenama kroz tehnološka rešenja. Hakaton okuplja mlade programere/ke, dizajnere/ke ili aktiviste/kinje, oko istog cilja da tokom 24 časa kreiraju inovativna rešenja. Bavićemo se temama koje posebno dotiču mlade u regionu – interkulturno učenje, kultura dijaloga, javno zagovaranje, i sl.

Timovi će tokom 24 časa raditi na predlogu rešenja uz podršku mentora/ki. Predloženo rešenje može biti digitalni sadržaj (web ili mobilna aplikacija, pretraživač, dodaci za pretraživače, rešenja primenljiva na društvenim mrežama…) ili može biti deo aktivnosti ili kampanje koje uključuju korišćenje digitalne tehnologije.

Timovi će sačinjavati najmanje 4, a najviše 6 članova koji su spremni da razviju kreativna rešenja. Upoznavanje sa novim ljudima je ono što hakaton čini dinamičnim i zanimljivim.

Učešće na hakatonu je besplatno. Internet, hrana i piće, kao i smeštaj su obezbeđeni, vaše je samo da ponesete dobru energiju, uređaje (lap top, punjač,..), četkicu za zube i presvlaku. Kako god došli do nas, mi vam pokrivamo troškove puta.

Budi spreman/na da budeš sa nama od početka do kraja događaja!

Još uvek niste sigurni da li želite da se prijavite? Želite da se oprobate? Naučite? Upoznate nove ljude? Naš tim mentora/ki će vam biti na raspolaganju da zajedno razvijete ideju tokom i nakon samog događaja!

Posebno ohrabrujemo međusobnu ispomoć i timski rad, jer cilj je zajednički.

Mi verujemo da se za 24 časa može promeniti mnogo stvari, verujete li i vi?

Prijavite se do 28. juna popunjavanjem formulara! Najuspešnija ekipa će dobiti mogućnost rezentovanja svog proizvoda na jednom od najvećih foruma od Istanbula do Beča od 16-18. oktobra, kao i da poseti neke od najvažnijih IT kompanija u Srbiji!

Pridruži nam se, kreiraj, druži se i uživaj!

Hakaton realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF). Za više informacija o Zajedničkom regionalnom programu „Dijalog za budućnost” posetite stranicu http://bit.ly/JRP-DFF.

 

Close Menu