Predstavljanje novih članova i članica neformalne Zelene poslaničke grupe

Predstavljanje novih članova i članica neformalne Zelene poslaničke grupe

November 9, 2016 13:00 pm | November 9, 2016 14:30 pm

1970-01-01 00:00:00 1970-01-01 00:00:00 Europe/Belgrade Predstavljanje novih članova i članica neformalne Zelene poslaničke grupe Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/predstavljanje-novih-clanova-i-clanica-neformalne-zelene-poslanicke-grupe/ Narodna skupština Republike Srbije, Belgrade, Serbia Belgrade Fund for Pollitical Excellence office@bfpe.org predstavljanje-novih-clanova-i-clanica-neformalne-zelene-poslanicke-grupe

Predstavljanje novih članova i članica neformalne Zelene poslaničke grupe

Predstavljanje novih članova i članica neformalne Zelene poslaničke grupe (ZPG), održaće se u sredu, 9. novembra u Domu Narodne skupštine i to u okviru druge Nedelje parlamentarizma.

Ovo je četvrti saziv Narodne skupštine u kom su se poslanici i poslanice zainteresovani za pitanja unapređenja životne sredine okupili kako bi zajedno radili na temi koja ne poznaje političke „boje i granice“.

Naš cilj je da teme i problemi zaštite životne sredine i održivog razvoja dobiju prioritet i nađu se u fokusu donosilaca odluka.

Izazovi sa kojima se Srbija u ovoj oblasti suočava ukazuju da će biti potreban ozbiljan napor da se zajedničkim radom unapredi stanje u ovoj oblasti. Sekretarijat ZPG koji čine BFPE i Centar modernih veština nastaviće da pruža podršku poslanicima u unapređenju znanja, otvorenosti za saradnju sa svim relevantnim akterima u oblasti i poštovanju potreba i prava građana da budu uključeni u odluke koje se tiču životne sredine.