Skip to main content
search

Od mog grada mojoj zemlji: kako osigurati razvoj Srbije?

October 25, 2019 11:30 am | October 25, 2019 04:00 pm

Privredna komora Srbije
Beograd, Srbija

Privredna komora Srbije, Resavska, Belgrade, Serbia

U petak, 25. oktobra, sa početkom od 11.30 Beogradski fond za političku izuzetnost organizuje konferenciju povodom otvaranja projekta „Od mog grada mojoj zemlji: kako osigurati razvoj Srbije?“ koji se realizuje uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Konferencija će biti održana u prostorijama Privredne komore Srbije (Resavska 13-15).

Konferenciju će zvanično otvoriti Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije. Pored njega, na konferenciji će govoriti i Miroslav Miletić iz Privredne komore Srbije, Gerhard Zipel, direktor GIZ-a u  Srbiji i Sonja Licht, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost.

Učesnici konferencije će biti predstavnici osam lokalnih samouprava koje su obuhvaćene projektnom (Sombor, Zrenjanin, Šabac, Zaječar, Pirot, Čačak, Priboj i Užice) kao predstavnici nevladinih organizacija i međunarodne zajednice.

U okviru konferencije, biće predstavljeni primeri dobrih praksi iz Nemačke i Srbije koje su doprinele perspektivama lokalnog razvoja i podsticanja lokalnih identiteta.

Close Menu