Skip to main content
search

Dijalog za budućnost: Jedanaesti onlajn edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

Dijalog za budućnost: Jedanaesti onlajn edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

November 17, 2020 10:00 am | November 5, 2020 02:00 pm

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Tamiška 12, Beograd, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru jedanaestog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 17. novembra putem onlajn platforme.

Ovo je jedanaesti u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost.

Fokus ovog seminara će biti tema preduzetništva i pozicija žena u ovoj oblasti. Polaznice će imati priliku da čuju predavanje istaknute ekspertkinje i interaktivno učestvuju u diskusiji na ovu temu. Poslednji deo seminara će biti posvećen razgovoru sa istaknutom trenericom i mentorkom sa višegodišnjim iskustvom u temi koja će biti obrađena na ovom seminaru.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)

Close Menu