Skip to main content
search

Dijalog za budućnost: Deseti onlajn edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

November 10, 2020 10:00 am | November 10, 2020 02:00 pm

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Tamiška 12, Beograd, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru desetog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 10. novembra putem onlajn platforme.

Ovo je deseti u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost”.

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će se baviti dvema važnim temama. Kroz razgovor sa istaknutom novinarkom i borkinjom za ženska prava, saznaće više o načinima vidljivosti ženskog doprinosa kroz tradicionalne i nove medije. Druga tema koja će biti u fokusu ovog onlajn edukatinvog seminara će biti balans privatnog i poslovnog aspekta svake pojedinke. Na kraju seminara, polaznice će imati prilike da učestvuju u razgovoru sa istaknutom influenserkom.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)

Close Menu