Skip to main content
search

Dijalog za budućnost: Deveti online edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

November 3, 2020 10:00 am | November 3, 2020 02:00 pm

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Specifik - Events Solutions -, Тамишка, Belgrade, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru devetog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 03. novembra putem onlajn platforme.

Ovo je deveti u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost“. 

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će nastaviti rad na svom profesionalnom i ličnom usavršavanju koje će im omogućiti bolje razumevanje značaja rodne ravnopravnosti i uloge u izgradnji društvene kohezije. Sa ekspertkinjom iz oblasti komunikacija, polaznice će naučiti više o načinima na koje se mogu predstaviti u onlajn svetu, društvenim mrežama, ali i u razgovoru i savremenim načinima komunikacije sa drugima. U završnom delu seminara, učesnice će imati priliku da razgovaraju sa istaknutom javnom ličnošću iz oblasti medija.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)

Close Menu