Skip to main content
search

BSF Discussion: Saving Democracy: Cooperation and Solidarity in the Aftermath of the Pandemic

October 14, 2020 06:00 pm | October 14, 2020 07:00 pm

Hyatt Regency
Belgrade, Serbia

Milentija Popovića 5, Beograd, Serbia

Jubilarni, deseti Beogradski bezbednosni forum pod nazivom „Nema mira bez poverenja” održava se onlajn tokom oktobra 2020. godine.

14. oktobra 2020. godine sa početkom u 18 časova biće održana panel diskusija o očuvanju demokratije u uslovima pandemije korona virusa, na kojoj će učestvovati Ivan Krastev i Tomas Karoters, a moderator diskusije biće Ulrike Gero.

Diskusija će se održati na engleskom jeziku.

Beogradski bezbednosni forum je jedini događaj ove vrste koji je rezultat inicijative organizacija civilnog društva: Beogradskog fonda za političku izuzetnost, Beogradskog centra za bezbednosnu politiku i Evropskog pokreta u Srbiji. Od prvog izdanja u 2011. godini, BSF se ubraja u najprestižnije događaje u oblasti bezbednosti i spoljne politike u jugoistočnoj Evropi. Za deset godina, u okviru Beogradskog bezbednosnog foruma je organizovano preko 230 diskusija, koje su okupile preko 4000 učesnika i preko 900 panelista, među kojima su donosioci odluka i kreatori politika, predstavnici bezbednosnih institucija, civilnog društva, međunarodne i akademske zajednice iz Srbije i regiona, ali i ostalih delova Evrope i sveta.

Close Menu