Skip to main content
pretraga

Šesti onlajn edukativni seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

October 13, 2020 10:00 am | October 13, 2020 02:00 am

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Specifik - Events Solutions -, Тамишка, Belgrade, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru šestog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 13. oktobra putem onlajn platforme.

Ovo je šesti u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost”. 

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će nastaviti rad na svom profesionalnom i ličnom usavršavanju koje će im omogućiti bolje razumevanje značaja rodne ravnopravnosti i uloge u izgradnji društvene kohezije. Sa trenerima i ekspertkinjama, polaznice će proći kroz trening posvećen pospešivanju timskog rada. Takođe, imaće priliku da rade sa ekspertkinjom na poboljšanju načina upravljanja ličnih finansija. Treći deo treninga će biti posvećen radionici u toku koje će polaznice više naučiti o tome kako da se na pravi način predstave kada pišu svoje biografije i motivaciona pisma.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Close Menu