Skip to main content
pretraga

Peti onlajn edukativni seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

October 6, 2020 10:00 am | October 6, 2020 02:00 pm

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Hyatt Regency Belgrade, Milentija Popovića, Belgrade, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru petog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 06. oktobra putem onlajn platforme.

Ovo je peti u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost”.

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će imati priliku da kroz razgovor i rad sa trenericom steknu veštine koje će im olakšati proces postavljanja problema i kreiranja rešenja. Učesnice će kroz rad u grupama interaktivno učestvovati u radionicama i samom predavanju. Deo događaja će biti posvećen i prezentovanju ideja od strane samih učesnica.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Close Menu