Dijalog za budućnost: Peti online edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

Dijalog za budućnost: Peti online edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

October 6, 2020 10:00 am | October 6, 2020 02:00 pm

2020-10-06 10:00:00 2020-10-06 14:00:00 Europe/Belgrade Dijalog za budućnost: Peti online edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“ Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/dijalog-za-buducnost-peti-online-edukativni-seminar-aktivne-zene-aktivno-i-bolje-drustvo/ Onlajn događaj, Belgrade, Serbia Belgrade Fund for Pollitical Excellence [email protected] dijalog-za-buducnost-peti-online-edukativni-seminar-aktivne-zene-aktivno-i-bolje-drustvo

Dijalog za budućnost: Peti online edukativni seminar “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru petog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 06. oktobra putem onlajn platforme.

Ovo je peti u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost”.

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će imati priliku da kroz razgovor i rad sa trenericom steknu veštine koje će im olakšati proces postavljanja problema i kreiranja rešenja. Učesnice će kroz rad u grupama interaktivno učestvovati u radionicama i samom predavanju. Deo događaja će biti posvećen i prezentovanju ideja od strane samih učesnica.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).