Bregzit i implikacije po Veliku Britaniju i Evropu

Bregzit i implikacije po Veliku Britaniju i Evropu

April 27, 2018 12:00 pm | April 27, 2018 02:00 pm

2018-04-27 12:00:00 2018-04-27 14:00:00 Europe/Belgrade Bregzit i implikacije po Veliku Britaniju i Evropu Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/bregzit-i-implikacije-po-veliku-britaniju-i-evropu/ Fakultet političkih nauka, Beograd, Srbija Belgrade Fund for Pollitical Excellence [email protected] bregzit-i-implikacije-po-veliku-britaniju-i-evropu

Bregzit i implikacije po Veliku Britaniju i Evropu

U saradnji sa Centrom za britanske studije FPN,

u petak, 27. aprila prof. Kevin Federstoun iz Londonske škole za ekonomiju i političke nauke, održaće predavanje na beogradskom Fakultetu političkih nauka,

“Bregzit i implikacije po Veliku Britaniju i Evropu”.

Predavanje će se održati u slušaonici br. 1 Fakulteta, s početkom u 12 časova (podne) na adresi Jove Ilića 165, Voždovac, Beograd.

Posetu i predavanje prof. Federstouna podržava Ambasada Velike Britanije u Beogradu, u sastavu dugogodišnjeg partnerstva sa Beogradskim bezbednosnim forumom.

Kevin Federstoun je Elefterios Venizelos profesor savremenih grčkih studija i evropske politike na Londonskoj školi za ekonomiju i političke nauke (LSE). Trenutno je šef Evropskog instituta i bio je dugogodišnji direktor Helenske opservatorije i kopredsedavajući LSEE: Istraživanja o Jugoistočnoj Evropi u okviru Evropskog instituta. Boravio je na Univerzitetu u Minesoti; Njujorku; i Harvardu. Pre LSE radio je na univerzitetima u Stirlingu i Bradfordu. Tokom 2009-10. služio je u savetodavnom odboru premijera Jorgos Papandreua za reformu grčke vlade.