Skip to main content
search

Koordinacioni sastanak tima za implementaciju druge faze programa ROMACTED u Srbiji održan je 10. maja u kancelariji Saveta Evrope u Beogradu. Sastanku su prisustvovali, pored predstavnika kancelarija Saveta Evrope u Beogradu i Fondacije BFPE za odgovorno društvo kao organizacije za podršku i lokalni facilitatori i facilitatorke iz 14 partnerskih gradova i opština širom Srbije.

Sastanak je bio posvećen predstavljanju dosadašnjih rezultata i aktivnosti u lokalnim samoupravama do 30. aprila, planiranju narednih aktivnosti ali i sinergiji sa drugim programima i projektima Saveta Evrope.

Lokalnim facilitatorima i facilitatorkama su se u ime Saveta Evrope obratili i Nadia Ćuk, zamenica šefa kancelarije Saveta Evrope u Beogradu, kao i Ninoslav Mladenović, koji su podelili sa facilitatorima i facilitatorkama i druge aktivnosti i projekte koje vodi kancelarija Saveta Evrope u Beogradu.

Prilikom posete kancelariji Saveta Evrope u Beogradu, lokalni facilitatori i facilitatorke podržali su kampanju „Blokiraj mržnju. Podeli ljubav.“ koja je usmerena na borbu protiv diskriminacije, govora mržnje i zločina iz mržnje usmerenim ka nacionalnim manjinama, LGBTI osobama i drugih ranjivih grupa u Srbiji.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Close Menu