Skip to main content
search

Nakon temeljne analize svih pristiglih prijava, projektni tim Akademije ženskog liderstva, sačinjen od predstavnica i predstavnika Beogradskog fonda za političku izuzetnost, Centra modernih veština i Centra za podršku ženama iz Kikinde je završio proces selekcije kandidatkinja za ovogodišnji program Akademije ženskog liderstva.

Ovogodišnji seminari Akdemije će biti održani u Kragujevcu (15-18. septembra) i u Zrenjaninu (29. septembra – 2. oktobra), a spisak učesnica možete naći u nastavku. Želimo im iskrenu dobrodošlicu na program Akademije.

Na konkurs za ovogodišnju Akademiju je pristigao rekordan broj prijava, pa zadatak da izaberemo samo 60 učesnica nije bio nimalo lak. Važni kriterijumi selekcije su, između ostalih, bili i političko iskustvo i motivacija da rade u oblasti rodne ravnopravnosti u nastavku političke karijere.

Bilo je prijava za koje smo procenili da ne odgovaraju trenutnom pozivu, uglavnom aktivistkinja civilnog sektora, koje ćemo svakako nastojati da uključimo u naše ostale aktivnosti i povežemo sa učesnicama Akademije. Svim kandidatkinjama se najiskrenije zahvaljujemo na trudu i entuzijazmu, kao i na zalaganju za unapređenje rodne ravnopravnosti u društvu i svetu politike.

Finalni spisak učesnica je dostupan na sledećem linku: http://www.liderke.org/rezultati-konkursa-za-program-akademije-zenskog-liderstva/

Close Menu