Skip to main content
search

U sredu, 22. decembra, od 17:30 časova, Fondacija BFPE za odgovorno društvo organizovala je dodelu diploma polaznicima generacije 2021. našeg prvog i osnovnog obrazovnog, liderskog programa – Godišnjeg seminara.

Ovom prilikom organizovali smo i panel diskusiju, „Kako do odgovornog društva“, u okviru koje smo, sa Sašom Mirkovićem, predsednikom UO BFPE, prof. Marijanom Pajvančić, profesorkom u penziji, Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Đorđom Cvijovićem, asistentom programa Regionalne kancelarije za mlade (RYCO), jednim od polaznika, razgovarati o: najavljenom referendumu; tome šta izmene Ustava predviđaju; kao i dometima omladinskih politika i uopšte uključivanju mladih u regionu Zapadnog Balkana.

Godišnji seminar je u nepredvidivim uslovima pandemije 2021. pohađalo 21 polaznica i polaznikatri događaja održana su u hibridnom formatu; kao i Svetski forum demokratije u Strazburu, na kome je u novembru našu školu predstavljala petočlana delegacija.

Ove godine, godišnji seminar podržali su, pored Saveta Evrope, Vilfrid Martens centar za evropske studije, Regionalni savet za saradnju, i Hans Zajdel fondacija.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Close Menu