Zelena poslanička grupa u poseti rezervatu prirode Zasavica

Zelena poslanička grupa u poseti rezervatu prirode Zasavica

April 11, 2019 08:00 am | April 11, 2019 05:00 pm

2019-04-11 08:00:00 2019-04-11 17:00:00 Europe/Belgrade Zelena poslanička grupa u poseti rezervatu prirode Zasavica Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/zelena-poslanicka-grupa-u-poseti-rezervatu-prirode-zasavica/ Rezervat prirode Zasavica, Zasavica, Serbia Belgrade Fund for Pollitical Excellence [email protected] zelena-poslanicka-grupa-u-poseti-rezervatu-prirode-zasavica

Zelena poslanička grupa u poseti rezervatu prirode Zasavica

U četvrtak 11. aprila neformalna Zelena poslanička grupa posetiće rezervat prirode Zasavica.

Zasavica i njeno priobalje zaštićeni su kao Specijalni rezervat prirode «Zasavica» od 1997. godine. U radnom delu posete narodni poslanici i narodne poslanice će biti deo predavanja na temu Značaja zaštićenih prirodnih dobara i uloge države u zaštiti prirode, kao i značaja razvoja održivog turizma u Srbiji. Nakon radnog dela će biti u prilici da se upoznaju sa bogatstvima ovog rezervata putem vođenog obilaska.

Realizaciju ove aktivnost podržao je UNDP u Srbiji, u okviru projekta „Jačanje kapaciteta za unapređeno sprovođenje međunarodnih sporazuma iz oblasti zaštite životne sredine“ koji finansira Globalni fond za zaštitu životne sredine.

Slike preuzete sa imenik.rs