Skip to main content
search

Završni događaj na projektu „Aktivni građani – bolje društvo“ pod nazivom „Sva lica aktivizma“ održaće se u četvrtak, 6. aprila od 18 do 19.30 časova u Dorćol Platz-u.

Tokom pet godina trajanja projekta, pokrenuli smo 32 grada u Srbiji, od kojih su najaktivniji bili Beograd, Novi Sad, Užice, Niš, Pirot, Kragujevac, ali treba istaći i manje sredine kojima su ovakve aktivnosti od velikog značaja, poput Kuršumlije, Babušnice, Priboja, Ćićevca, Apatina, Dimitrovgrada, Požege, Lajkovca, Despotovca.

Kroz partnerstva 31 organizacije sa predstavnicima civilnog sektora, 25 organizacija sa predstavnicima poslovnog, a 23 organizacije sa predstavnicima javnih vlasti, načinjeni su važni koraci ka uspostvljanju dugoročne saradnje u oblastima unapređenja i zaštite ljudskih prava, zaštite životne sredine, razvoja lokalne zajednice, socijalne zaštite.

Na završnom događaju, posetioci će imati priliku da pogledaju filmove o nekim od najupečatljivijih inicijativa i poslušaju njihova iskustva. Događaj će pratiti i izložba fotografija na kojima su ovekovečeni ključni trenuci delovanja organizacija, kao i druženje uz muziku.

Close Menu