Skip to main content
search

Startup meetup: Od mog grada mojoj zemlji

Startup meetup: Od mog grada mojoj zemlji

July 8, 2020 10:00 am | July 8, 2020 01:00 pm

Onlajn događaj

Beogradski fond za političku izuzetnost, Koste Glavinića, Belgrade, Serbia

Beogradski fond za političku izuzetnost organizuje Startup meetup na kome će biti predstavljeni mali biznisi iz osam gradova Srbije, u okviru projekta ,,Od moga grada mojoj zemlji – kako osigurati razvoj Srbije” koji se realizuje uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Predstavnici malih biznisa iz Priboja, Užica, Sombora, Šapca, Zrenjanina, Čačka, Zaječara i Pirota predstaviće svoj rad, dosadašnja dostignuća i planove a sve u cilju njihove promocije ali i daljeg umrežavanja i potencijalne saradnje. S obzirom da će se posledice pandemije COVID-19 u velikoj meri ogledati i u ekonomskoj recesiji i ekstremnom siromaštvu naših sugrađana, naša ideja je da male biznise ohrabrimo i podržimo tako što ćemo njihov rad promovisati, pomoći im da uspostave neophodne kontakte a sve u cilju unapređenja života lokalne zajednice u ovim teškim vremenima.

Mali biznisi koji će se predstaviti nesumljivo doprinose razvoju lokalne zajednice ali su i ogroman potencijal za dalji razvoj i sveukupno poboljšanje društvenog, političkog i kulturnog potencijala lokalne zajednice.

Close Menu