Skip to main content
pretraga

U okviru projekta „Aktivni građani: bolje društvo“ u Beogradu 30. juna 2022. godine biće organizovan događaj pod nazivom „Sinergija biznis sektora i OCD – iskustva i preporuke“. Projekat podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Fondacija BFPE za odgovorno društvo u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom (BOŠ) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN).

Učesnici će imati priliku da saznaju nešto više o programu podrške civilnom društvu za javno zagovaranje i saradnju sa poslovnim sektorom, gde će biti predstavljena biznis komponenta u okviru programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje. Zatim, sledi razgovor sa predstavnicima/predstavnicama OCD koji su uspostavili uspešnu saradnju sa poslovnim sektorom.

U okviru tematskih okruglih stolova koji će biti organizovani učesnici će moći da predstave svoje ideje predstavnicima biznis sektora i da saznaju više o načinima rada i saradnje. Na kraju, biće održan panel „Kako da radimo zajedno za bolje društvo – preporuke i iskustva“ kao i paralelne fokus grupe za predstavnike poslovne zajednice i organizacija civilnog društva.

Close Menu