Skip to main content
search

Predstavljanje izveštaja „Civilno društvo u procesu evropskih integracija Zapadnog Balkana“

Predstavljanje izveštaja „Civilno društvo u procesu evropskih integracija Zapadnog Balkana“

November 10, 2014 10:00 am | November 10, 2014 12:00 am

BFPE
Belgrade, Serbia

Diplomatska Kolonija 22, Belgrade

Beogradski fond za političku izuzetnost Vas poziva da u ponedeljak, 10. novembra 2014. godine prisustvujete predstavljanju publikacije “Civilno društvo u evropskim integracijama Zapadnog Balkana” Poljskog instituta za međunarodne poslove iz Varšave. Predstavljanje publikacije će se održati u novim prostorijama Beogradskog fonda za političku izuzetnost, na adresi Diplomatska kolonija 22, Beograd, i početi u 10 časova.

U izradi ovog izveštaja, odnosno poglavlja posvećenog toku pregovora u Srbiji, učestvovali su i predstavnici Beogradskog fonda za političku izuzetnost, Grupe 484 i Beogradskog centra za bezbednosnu politiku. Oni će se – zajedno sa urednikom izveštaja, Tomašom Žornačukom – i obratiti gostima. Predstavljanje koje se organizuje u Beogradu poslednje je u nizu događaja na Zapadnom Balkanu; nakon koga će uslediti put u Brisel i razgovori u Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu.

Prethodno je izveštaj predstavljen i na četvrtom Beogradskom bezbednosnom forumu.

Programom događaja (preuzeti OVDE) predviđeno je da nakon kraćeg uvodnog izlaganja urednika publikacije predstavnicima civilnog društva bude omogućeno da izlože svoje viđenje ključnih zadataka koji predstoje u kontekstu pregovora.

Close Menu