Skip to main content
search

Pokretači promena 2019!

Pokretači promena 2019!

November 21, 2019 10:00 am | November 21, 2019 03:30 pm

Falkensteiner Hotel
Beograd, Srbija

Falkensteiner Hotel Belgrade, Bulevar Mihajla Pupina, Belgrade, Serbia

Beogradska otvorena škola Vas sa zadovoljstvom poziva da rezervišete 21. novembar 2019. godine za prisustvo Godišnjoj konferenciji o javnom zagovaranju u građanskom aktivizmu.

Na konferenciji ćemo razgovarati o građanskom aktivizmu, organizacijama civilnog društva kao zagovaračima primerima dobre prakse i budućnosti javnog zagovaranja u Srbiji kroz predstavljanje lokalnih inicijativa podržanih kroz program Aktivni građani – bolje društvo. Pitanja vezana za učešće civilnog društva i građana u procesu donošenja odluka u Srbiji će takođe biti u fokusu Godišnje konferencije, a oni najbolji, Pokretači promena će dobiti godišnju nagradu za aktivne građane.

Konferencija se realizuje u okviru projekta Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvojusa ciljem unapređenja praksi javnog zagovaranja u civilnom društvu, a koji zajednički sprovode BOŠ, BFPE i BIRN, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj USAID.

Molimo Vas da nam potvrdite Vaše učešće na adresu [email protected] najkasnije do 18. novembra 2019. godine, do 12 časova.

Godisnja konferencija_draft program

Close Menu