Perspektive tehničkog dijaloga Beograda i Prištine

Perspektive tehničkog dijaloga Beograda i Prištine

February 26, 2020 11:00 am | February 26, 2020 01:00 pm

2020-02-26 11:00:00 2020-02-26 13:00:00 Europe/Belgrade Perspektive tehničkog dijaloga Beograda i Prištine Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/perspektive-tehnickog-dijaloga-beograda-i-pristine/ Medija centar, Beograd, Srbija Belgrade Fund for Pollitical Excellence [email protected] perspektive-tehnickog-dijaloga-beograda-i-pristine

Perspektive tehničkog dijaloga Beograda i Prištine

Fotografije KSPAG i Medija centar Beograd

Članice Grupe za zagovaranje javnih politika Kosovo-Srbija (KSPAG) organizuju predstavljanje brošure „Perspektive sporazuma o tehničkom dijalogu između Beograda i Prištine“, u sredu, 26. februara 2020, u Medija centru, sa početkom u 11 časova.

Publikacija predstavlja zbirku članaka o koristima sporazuma koji proizilaze iz tehničkog dijaloga između Beograda i Prištine pod okriljem Evropske unije. U člancima se ističe efekat koji sporazumi imaju na život građana, kao i postignuća tehničkog dijaloga u normalizaciji odnosa dve strane. Autori članaka, građani i stručnjaci iz Srbije i sa Kosova, donose svoja lična stanovišta i iskustva o pozitivnim rezultatima niza sporazuma o tehničkom dijalogu. Oni takođe pružaju konkretne preporuke za poboljšanje primene ovih sporazuma i identifikuju nove oblasti koje treba rešiti u kontekstu tekućih napora za normalizaciju odnosa.

Sa nama će ovoga puta biti Aleksandar Kovačević, Nikola Burazer i Jovana Radosavljević.

Pogledajte agendu događaja: KSPAG_Perspektive tehnickog dijaloga_26 Feb 2020