Skip to main content
search

Mladi zeleni na RENEXPO® (20/21. april 2016.)

Mladi zeleni na RENEXPO® (20/21. april 2016.)

April 20, 2016 09:00 am | April 21, 2016 12:00 am

Belexpo centar

Belexpocentar, Belgrade

Polaznici programa Mladi su novi zeleni organizovanog od strane Beogradskog fonda za političku izuzetnost, u saradnji sa Ambasadom Savezne Republike Nemačke u Beogradu imaće prilike  da učestvuju na RENEXPO® međunarodnoj platformi za eksperte u energetici 20. i 21. aprila 2016. u Belexpocentru u Beogradu.

Talentovani mladi učenici srednjih škola u Srbiji će iskusiti obnovljive izvore energije u posebnom sajamskom obilasku, gde će se sresti sa više od 70 izlagača iz cele Evrope, a dobiće i priliku da posete interaktivnu izložbu iz Berlina pod nazivom ENERGIEWENDE.

RENEXPO® Western Balkans, priznata međunarodna platforma za stručnjake i poslovanje u energetici na Zapadnom Balkanu, se ponovo održava u Beogradu, treće godine za redom. Program platforme u 2016. godini će obezbediti potpuni regionalni pregled potencijala, projekata, zakonodavstva i vesti, koje Evropska industrija i investitori cene od 2014 godine, a propratni programi tokom sajma uključuje ekskluzivne okrugle stolove, konferencije, kao i sastanke između Evropskih i regionalnih kompanija.

Za više informacija možete konsultovati zvaničnu internet stranicu Platforme: http://www.renexpo-belgrade.com

Ovaj post je takodje dostupan na ENG.

Close Menu