Skip to main content
pretraga

Sedmi onlajn edukativni seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

October 20, 2020 10:00 am | October 20, 2020 02:00 pm

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Hyatt Regency Belgrade, Milentija Popovića, Belgrade, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost“, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru sedmog onlajn edukativnog seminaraAktivne žene, aktivno i bolje društvo“, koji će biti održan 20. oktobra putem onlajn platforme.

Ovo je sedmi u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,“Dijalog za budućnost“. 

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će se upoznati sa osnovama javnog zagovaranja. Nakon uvodnog dela, zajedno sa trenerom ekspertom u oblasti javnog zagovaranja, radiće na pripremi okvira, kao i kreiranju ideja za javno zagovaranje. Onlajn edukativni seminar će pružiti osnovne alate za dalje zagovaračke aktivnosti polaznica, kako u svojim sredinama tako i na regionalnim, ali i nacionalnom nivou.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Close Menu