Skip to main content
search

Osmi onlajn edukativni seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

Osmi onlajn edukativni seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

October 27, 2020 10:00 am | October 27, 2020 02:00 pm

Onlajn događaj
Belgrade, Serbia

Milentija Popovića 5, Beograd, Serbia

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru osmog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 27. oktobra putem onlajn platforme.

Ovo je osmi u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost.

U toku ovog onlajn edukativnog seminara, polaznice će nastaviti rad na svom profesionalnom i ličnom usavršavanju koje će im omogućiti bolje razumevanje značaja rodne ravnopravnosti i uloge u izgradnji društvene kohezije. Sa trenerima i ekspertkinjama, polaznice će proći kroz trening posvećen crowdfunding-u. Imaće priliku da rade sa ekspertom saznaju na koje sve način mogu prikupiti sredstva za realizaciju svojih projekata i ideja. Nakon rada sa ekspertom, poslednji deo seminara će biti posvećen razgovoru sa istaknutom pojedinkom koja će polaznicama predstaviti jednu uspešnu crowdfunding kampanju.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)

Close Menu