Drugi onlajn seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

Drugi onlajn seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

September 15, 2020 10:00 am | September 15, 2020 02:00 pm

2020-09-15 10:00:00 2020-09-15 14:00:00 Europe/Belgrade Drugi onlajn seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“ Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/dijalog-za-buducnost-drugi-online-edukativni-seminar-aktivne-zene-aktivno-i-bolje-drustvo/ Onlajn događaj, Belgrade, Serbia Belgrade Fund for Pollitical Excellence [email protected] dijalog-za-buducnost-drugi-online-edukativni-seminar-aktivne-zene-aktivno-i-bolje-drustvo

Drugi onlajn seminar „Dijaloga za budućnost“: “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo“

U okviru zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, odabrana grupa od 30 mladih žena nastavlja dalje osnaživanje i učenje u okviru drugog onlajn edukativnog seminara “Aktivne žene, aktivno i bolje društvo”, koji će biti održan 15. septembra putem onlajn platforme.

Ovo je drugi u seriji onlajn edukativnih seminara koji će okupiti novu grupu mladih žena u okviru projekta ,,Dijalog za budućnost. 

U toku drugog onlajn edukativnog seminara, polaznice će imati priliku da se kroz razgovor i rad sa ekspertkinjama u oblasti rodne ravnopravnosti bolje upoznaju sa nacionalnim i međunarodnim institucionalnim okvirom politika rodne ravnopravnosti. Kao i tokom prvog seminara, deo događaja će biti posvećen neformalnom razgovoru sa istaknutom pojedinkom u oblasti rodne ravnopravnost. One će se putem interaktivnih razgovora dodatno osnaživati za aktivnije angažovanje u zajednici.

Edukativne seminare realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u/i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF)