Biomasa: potencijal za razvoj istočne Srbije

Biomasa: potencijal za razvoj istočne Srbije

December 16, 2014 0:00 am | December 16, 2014 14:00 pm

1970-01-01 00:00:00 1970-01-01 00:00:00 Europe/Belgrade Biomasa: potencijal za razvoj istočne Srbije Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/biomasa-potencijal-za-razvoj-istocne-srbije/ Sala Skupštine opštine Bor, Bor, Serbia Belgrade Fund for Pollitical Excellence [email protected] biomasa-potencijal-za-razvoj-istocne-srbije

Biomasa: potencijal za razvoj istočne Srbije

U saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz podršku Nemačke agencije za međunarodni razvoj, u utorak, 16. decembra organizovaćemo treći okrugli sto posvećen razmatranju potencijala korišćenja i prelaska na biomasu u kontekstu održivog razvoja različitih krajeva Srbije. Ovoga puta smo gosti opštine Bor.

Programom događaja je predviđeno da se, pored koordinatorke programa u BFPE Valentine Đurete i Miodraga Gluščevića iz SKGO učesnicima obrate i Predrag Milanović, savetnik u Sektoru za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije u Ministarstvu rudarstva i energetike, te Aleksandar Kovačević, iz Oksfordskog instituta za energetiku. U popodnevnim satima sa gostima će razgovarati Dejan Đukanović sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Vojislav Milijić, predstavnik Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO.

Program okruglog stola možete preuzeti OVDE.