Skip to main content
pretraga

Trening „Kako do uspešne saradnje sa poslovnim sektorom?“ biće održan 18. i 19. oktobra 2022. godine u okviru projekta „Aktivni građani – bolje društvo“ koji podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Beogradska otvorena škola (BOŠ) u saradnji sa Fondacijom BFPE za odgovorno društvo i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN).

Tokom prvog dana treninga, predstavnici organizacija će imati priliku da razmene svoja dosadašnja iskustva i informacije u saradnji sa poslovnim sektorom i realizovanim projektima. Zatim će se upoznati sa preprekama za razvoj partnerstva, vrednostima i principima kao i koristima i rizicima po partnere. Nakon toga, učesnici će se baviti mapiranjem potencijalnih partnera iz poslovnog sektora. Tokom drugog dana treninga, predstavnici organizacije će naučiti nešto više o različitim formama partnerstava, kao i građenju odnosa i održavanju partnerstava. Na kraju će, kroz vežbu „Spremni za partnerstvo“, pokušati da primene sve prethodno naučeno.

Trening će voditi Milica Mišković praktičar u oblasti održivosti sa više od deset godina iskustva na razvojnim projektima finansiranim od strane USAID-a, GIZ-a, Evropske komisije, kao i u pružanju konsultantskih usluga vodećim kompanijama u Srbiji.

Close Menu