Žene Balkana za novu politiku – zapošljavanja mladih!

Žene Balkana za novu politiku – zapošljavanja mladih!

November 27, 2018 14:00 pm | November 28, 2018 15:00 pm

1970-01-01 00:00:00 1970-01-01 00:00:00 Europe/Belgrade Žene Balkana za novu politiku – zapošljavanja mladih! Link: https://bfpe.org/kalendar-bfpe-dogadaja/zene-balkana-za-novu-politiku-zaposljavanja-mladih/ Radisson Old Mill, Belgrade, Serbia Belgrade Fund for Pollitical Excellence office@bfpe.org zene-balkana-za-novu-politiku-zaposljavanja-mladih

Žene Balkana za novu politiku – zapošljavanja mladih!

U utorak i sredu sa predstavnicama kompanija, političarkama i aktivistkinjama iz regiona tražimo konkretna rešenja za bolje mere i modele zapošljavanja i zapošljivosti mladih u regionu.

Naše gošće, koje će predstaviti najbolje primere dobre prakse, biće Violeta Stojanović, iz Agencije za zapošljavanje Makedonije; Dafina Oluri, Open Data Kosovo; Admir Malaj, iz Risi Albanija; Nada Marković, iz udruženja MAJA; Jovana Krivokuća-Milovanović, Forum mladih sa hendikepom i Jovana Anđelić iz Sitel-a.

U sredu, 28. novembra, otvaramo panel diskusiju sa predstavnicama profitnog sektora, gde su, pored pomenute Jovane Anđelić naše gošće i Jelena Parojčić iz AIK banke, Monika Pejčić iz Delta Holdinga i Anja Milić iz Arhi Pro-a.

Prvog dana programa uvodna izlaganja održaće naše drage prijateljice Sonja Lokar i Aleksandra Vladisavljević, koja će predstaviti i nalaze istraživanja.

Agenda FINAL_Youth Employability in the Balkans