Skip to main content
search

Prezentacija Mitrovica Rock School i Rok kampa za devojčice

Prezentacija Mitrovica Rock School i Rok kampa za devojčice

April 15, 2020 05:30 pm | April 15, 2020 07:00 pm


Onlajn događaj

Belgrade, Serbia

Beogradski fond za političku izuzetnost Vas poziva na online prezentaciju istaknutih ličnosti iz Srbije i sa Kosova koji učestvuju u organizaciji škola rokenrola.

Organizujemo prezentaciju organizacije Mitrovica Rock School i Rok kampa za devojčice – dve organizacije koje nisu poznate samo u sferi kulture, već i oblasti društvenog aktivizma.

Naši gosti će biti Emir Hasani, programski direktor Mitrovica Rock School i Selena Simić i Tatjana Nikolić iz Rok kampa za devojčice iz Beograda. Razgovor će moderirati Anamari Repić iz Beogradskog fonda za političku izuzetnost.

Prezentacija i razgovor će se održati online preko Zoom platforme, u sredu 15. aprila 2020. sa početkom od 17:30 časova. Razgovor će biti na srpskom jeziku.

Prijave za prezentaciju će biti otvorene do ponedeljka, 13. aprila u 23.59h.

Prijave putem formulara: https://forms.gle/7gGwN11udW5Jk7f26

Događaj će se održati u sklopu projekta „ Kroz inovacije do poverenja i promene svesti “ koji već tri godine realizujemo sa našim partnerima D4D iz Prištine, NVO Aktiv iz Mitrovice i Transconflikt iz Beograda, a podržava ga EU. Opšti cilj projekta je promovisanje uspostavljanja prijateljskih i stabilnih odnosa između Srbije i Kosova kroz stvaranje veza i vidove saradnje koje prevazilaze područje politike. Želimo da obnovimo međusobno poverenje i razumevanje između srpskih i kosovskih društava podsticanjem saradnje između različitih stručnih grupa iz Srbije i sa Kosova.

Close Menu