Skip to main content
pretraga

Mentorska šetnja i debata Žene u politici – od prisustva do uticaja

March 10, 2018 10:00 am | March 10, 2018 05:00 pm

Park Ferenca Rajhla
Subotica, Serbia

Park Rajhl Ferenca, Subotica, Serbia

Povodom Međunarodnog dana žena, Program „Podeli svoje znanje“ i Akademija ženskog liderstva organizuju u Subotici Mentorsku šetnju i javnu debatu o poziciji žena u politici. Skup će biti održan u subotu, 10. marta 2018. godine, a okupljanje učesnika je zakazano za 12 časova ispred Železničke stanice u Subotici (Park Rajhl Ferenca bb).

Povorka će prošetati centralnim ulicama Subotice i Šetnju završiti dolaskom do InfostudHub-a (Korzo 1) gde će razgovor nastaviti tokom debate „Žene u politici – Od prisustva do uticaja“ . U debati učestvuju:

  • Gordana Čomić, narodna poslanica,
  • Aida Ćorović, političarka.

Moderatorka: Marija Srdić, članica Programskog odbora Akademije ženskog liderstva i mentorka na programu Podeli svoje znanje.

Mentorske šetnje slave dostignuća žena i organiziju su svake godine povodom Međunarodnog dana žena širom sveta. Ove godine održaće se 150 mentorskih šetnji u 60 zemalja sveta, sa motom Pritisak za napredak (Press for Progress). Šetnje su deo akcije Globalne ženske liderske mreže i organizacije Vajtal Vojses (Vital Voices) i inicijativa je do danas okupila više hiljada liderki na svim kontinentima.

Close Menu